Video/ Shqipëria, rekord në rajon për azilkërkues në BE, Rushaj: Largimi i shqiptarëve, alternativa e vetme e Ramës

Shqipëria, rekord në rajon për azilkërkues në BE. Drejtori i fushatës së PD, Alfred Rushaj: Largimi i shqiptarëve, alternativa e vetme e Ramës.

30 vite më vonë shqiptarët vazhdojnë të largohen, ndërsa Rama me gënjeshtrat, paaftësinë dhe pamundësinë që u ofroi qytetarëve, e shndërroi largimin nga Shqipëria si alternativën kryesore për të jetuar normalisht.

Vetëm në vitin 2019 azilkërkuesit shqiptarë kanë qënë 20.500, një shifër dy herë me e lartë se shuma e azilkërkuesve nga të gjitha vendet e tjera të Rajonit!

Asnjë formë propagande nuk e fsheh dot më dështimin fatal të Edi Ramës dhe qeverisjes së tij.

MË POSHTË TË DHËNAT E PLOTA NË MATERIALIN VIDEO

30 vite më vonë, eksodi i shqiptarëve vijon.
Premtimi për rilindje U kthye në një makth!

Sipas EUROSTAT, nga viti 2014 në vitin 2019, 173.785 shqiptarë kanë kërkuar azil në BE!
Vetëm në vitin 2019 azilkërkuesit shqiptarë kanë qenë 20.500, një shifër dy herë me e lartë se shuma e azilkërkuesve nga të gjitha vendet e tjera të Rajonit.

Shqipëria, rekord në rajon për azilkërkues në BE. Drejtori i fushatës së PD, Alfred Rushaj: Largimi i shqiptarëve, alternativa e vetme e Ramës

Shqipëria, rekord në rajon për azilkërkues në BE. Drejtori i fushatës së PD, #AlfredRushaj: Largimi i shqiptarëve, alternativa e vetme e Ramës.30 vite më vonë shqiptarët vazhdojnë të largohen, ndërsa Rama me gënjeshtrat, paaftësinë dhe pamundësinë që u ofroi qytetarëve, e shndërroi largimin nga Shqipëria si alternativën kryesore për të jetuar normalisht.Vetëm në vitin 2019 azilkërkuesit shqiptarë kanë qënë 20.500, një shifër dy herë me e lartë se shuma e azilkërkuesve nga të gjitha vendet e tjera të Rajonit!Asnjë formë propagande nuk e fsheh dot më dështimin fatal të Edi Ramës dhe qeverisjes së tij.MË POSHTË TË DHËNAT E PLOTA NË MATERIALIN VIDEO30 vite më vonë, eksodi i shqiptarëve vijon.Premtimi për rilindje U kthye në një makth!Sipas EUROSTAT, nga viti 2014 në vitin 2019, 173.785 shqiptarë kanë kërkuar azil në BE!Vetëm në vitin 2019 azilkërkuesit shqiptarë kanë qenë 20.500, një shifër dy herë me e lartë se shuma e azilkërkuesve nga të gjitha vendet e tjera të Rajonit.https://twitter.com/AlfredRushaj/status/1278947042891567104?s=19

Gepostet von Partia Demokratike e Shqipërisë am Freitag, 3. Juli 2020