Qeveria e rilindjes le në errësirë fshatrat e Lezhës, ish-deputetja thirrje OSHEE të kthejë energjinë

Ish-deputetja e PD, Lindita Metaliaj shkruan në një reagim në faqerne  saj sociale se, njësitë administrative Kallmet dhe Blinisht ndodhen pa energji elektrike prej disa ditesh!

Metaliaj i bënj thirrje OSHEE-së Lezhë dhe drejtorisë rajonale Shkodër të marrin menjëherë të gjitha masat e nevojshme për pajisjen me energji elektrike të fshatrave të njësive administrative Kallmet e Blinisht!

Reagimi i plotë

Fshatrat e Lezhes ne erresire, te braktisur nga qeveria e rilindjes!

Njesite administrative Kallmet dhe Blinisht pa energji elektrike prej disa ditesh!

Qindra familje me femije te vegjel,me familjare te semure jane braktisur dhe lene ne harrese!

Nderkohe qe çmimi i energjise elektrike eshte rritur me 30%, faturat e kripura te energjise elektrike dhe abuzimet nga ana e OSHEE jane ne nivele alarmante, abonentet i paguajne me shume veshtiresi por nuk marrin asnjehere sherbimet e duhura nga ana e abuzuesve dhe drejtuesve te Oshee-se.

I bej thirrje OSHEE-se Lezhe dhe drejtorise rajonale Shkoder te marrin menjehere te gjitha masat e nevojshme per pajisjen me energji elektrike te fshatrave te njesive administrative Kallmet e Blinisht!

drita