Covid-19/ Çfarë po ndodh në QSUT? (Foto)

Numri i infeksioneve të reja me Covid-19 në Shqipëri po rritet në mënyrë të frikshme gjatë javëve të fundit. Vendi ka kryer vetëm 27 mijë testime, ndërsa numri i të infektuarve është 2662.

I frikshëm është bilanci gjithmonë në rritje i viktimave. Deri tani janë 69 në total.

Ajo që dihet tashmë, edhe pse qeveria as nuk e pranon dhe as nuk bën transparencë, është se QSUT është kthyer në vatrën e madhe të infeksionit në vend.

Ky fotoreportazh nga LSA tregon se çfarë ndodh në Spitalin Infektiv, të mbushur me pacientë, prej nga dalin viktima përditë, por edhe në QSUT.

koron1

spital51593682177

4 3

5 3