Rama nuk po bën rrugë, por e ka bërë rrugë që të prodhojë para prej rrugëve!

Nga Ervin SALIANJI

Në dy mandate Rama ende nuk ka përfunduar rrugët e lëna gati nga qeveria e PD, Tiranë-Elbasan ende e papërfunduar, Qukës-Qafë Plloçë, Lin-Pogradec pas 7 vitesh, by pass i Fierit pas 7 vitesh ende i papërfunduar, po njësoj i Vlorës, e lënë rrugëve dhe Kardhiq-Delvinë, asnjë ndërhyrje në aksin Tiranë-Shkodër, as mirembajtje si beri dot “Rruges se Kombit” duke e dhene me PPP…. nuk ka nje rruge te vetme kombetare apo rurale qw ta kwte perfunduar!

Korridori Blu mund te financohej nga projektet rajonale te BE por Ramës nuk i intereson rruga dhe as kosto që ngarkon qytetarët, i intereson të prodhojë para nga rrugët me një çmenduri tjeter, 115 km për 1.2 Miliard Euro!!!