Në Kosovë për të ndërruar qyrkun e tradhëtarit me xhamadanin e shqiptarit!

Nga Sali BERISHA

Miq, Edvin Kristaq Zografi ne Kosove nuk shkoi per solidaritet me zoterinjte Thaçi dhe Veseli, te akuzuar se fundmi pa vendim gjykate nga prokuroria e gjykates speciale.
Ai shkoi ne Kosove me qellimin dhe shpresen e vetme qe te mund te nderroje, te heq qyrkun e tradhetarit dhe te veshe xhamadanin e shqiptarit.

Por hipokritit dinak mundimi i shkoi kot. Vendin e xhamadanit te shqiptarit ia zuri antiplumbi i frikacakut, me te cilin mbushi lajmet e mediave me serioze te Kosoves.

Antiplumbi u be dhe çeshtje kryesore e vizites se tij. Debati midis analisteve te Kosoves vazhdon.
Ketu keni nje debat midis tyre per antiplumbin e tij te publikuar nga gazeta Bota Sot. sb

https://www.botasot.info/…/ska-plumba-per-vellain-nga-tira…/