Edi Rama është kthyer frikshëm në një demon që…

Nga Ilir ALLKJA

Frikshëm Edi Rama është kthyer në një demon duke përqëndruar gjithë pushtetet!

Edhe sikur kryeministri të ishte një person mendërisht i ekuilibruar, ky përqëndrim pushtetesh do të ishte kërcënim eminent per lirinë e demokracinë!

Por të gjithë e njohim Edi Ramën, sjelljet e tij ekscentrike, arrogante dhe perverse, prandaj duhet të bëhet e qartë per cdo individ, se sot ky njeri, nuk është kërcënim vëtëm për Shqipërine e shqiptarët, por edhe për rajonin!

Edi Rama, së pari është kërcënim për socialistët e bashkëpunëtorët e tij!

Diktatorët nuk kanë miq, ata kanë ngrënë kokat e gjithë shërbëtorëve të tyre!

Nuk më besoni?

Referojuni historisë!

Ju që e mbeshtetni duhet ti fikësoheni më fort!