Analistët e huaj: Rama shqetësohet vetëm për një gjë dhe ajo nuk është Kosova…

Analistët e huaj, njohës të mirë të çështjeve të rajonit, janë habitur nga sulmi që i bëri Edi Rama nga Kosova, gjykatës speciale.

Rama deklaroi se akt-akuzat janë sulm ndaj Kosovës.

Analisti Toby Vogel e ka postuar raportimin nga BIRN, duke rrotulluar sytë nga habia me deklaratën e Ramës.

Kurse eksperti Andrea Capussela shkruan se ‘kjo është një gjë e rrezikshme për t’u thënë, vetëm nëse nuk shqetësohesh për Kosovën’.

Kurse Vogel i përgjigjet: ‘Mund të jem gabim, por përshtypja ime është se Rama shqetësohet vetëm për një gjë dhe ajo nuk është Kosova…’

1 99