Të promovosh “Akademikun “e Bashkisë Mat…

Nga Denisa VATA

Njeriu shpallet publikisht nepermjet mendimeve ose SMS-ve qe jep per publikun. Por kjo eshte forma me e paparashikueshme qe mund te beje nje intelektual duke masakruar inteligjencen e cdo matjani dhe duke na mbeshtjell me uniformen e badigardit,gardistit dhe te riut qe gaboj per “fajin “ e vitit te “mbrapsht”.

Ky mund te jete mendimi i privatizuar i Kryetarit te PS ne Mat,por jo i socjalisteve dhe qytetareve ne pergjithesi.

Dhe privatizim do te thote te mos degjosh tjetrin.

Ti po i heq te drejten cdo te riu dhe socialisti te ndershem per te lulezuar sepse po na tregon nje model tjeter.Ka edhe me keq do thuash ti,por tek kjo me e keqja jane brezat qe do vijne.Pra behuni te “ndyre “se vetem atehere mund tju besojme Matin dhe Shqiperine ,perndryshe do te na zhgenjeni.

Ti sot duhet te ishe Kryetari i disa personave qe flasin jo i disa personave qe heshtin,por ti e din shume mire qe ne heshtje shumica e socjalisteve nuk pajtohen me ty ne kete status…

Duke qene se jeni nje socjalist idealist mendoja qe te coje dinjitetin e socjalisteve ne vend dhe nese nuk e ben dot se je i “kapur” ,minimalisht mos promovo figura antiqytetare.

…Rendesi ka te rehabilitoheni qytetarisht me voten e matjaneve.

2 70