Drejtoria e Shëndetit Publik del jashtë funksionit, personeli preket me Covid-19, mes tyre edhe shoferi i ambulancës

Drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës ka dalë jashtë funksionit sepse janë shtuar rastet me Còvid brenda institucionit. Burime për Faxweb.al konfirmojnë se sot kanë dalë pozitivë 2 punonjës të personelit, të cilët janë karantinuar.

I ínfektuar është edhe shoferi i ambùlancës që transportonte punonjësit që bënin tamponët. Në ditën e sotme, janë marrë tamponë vetëm tek shtëpia e fëmijës.

Ndërkohë nuk dihet si do të vijojë puna për të mësuar si është situata e Còvidit në Durrës dhe për të bërë tamponat tek personat e dyshuar që shfaqin shenja të sèmundjes.