Protesta në Vorë, Berisha thirrje banorëve: Mbroni pronat me të gjitha mjetet e mosbindjes civile!

Ish-Kryeministri Berisha ka reaguar pas protestës së banortëve të Vorës për mbrojtjen e pronave të tyre që po tentohet t’u rrëmbehen nga qeveria dhe bashkia.

Berisha u bën thirrje banorëve që të mbrojnë pronat e tyre me të gjitha mjetet e mosbindjes civile.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Banoret e Vores ne proteste ne mbrojtje te pronave te tyre nga narkozyrtaret grabitqar! Ju lumte!

Ju bej thirrje te gjithe shqitareve te mbrojne pronat e tyre me te gjitha mjetet e mosbindjes civile nga narkoshteti grabitqar! sb

1 93