Video/ Teliti: RAMAVIRUSI në 7 vite varfëroi shqiptarët duke u marrë nga xhepi 2.1 miliardë euro vetëm nga rritja e taksave

Dorian Teliti denoncon nëpërmjet një video me fakte se si Rama varfëroi shqiptarët në 7 vite, duke u marrë 2.1 miliardë euro vetëm nga rritja e taksave.

Teliti shprehet se, PD ka një plan të qartë ku ‘çdo i punësuar do të paguajë më pak, pasi me taksën e sheshtë 9% për Tatimin mbi të Ardhurat Personale nga pagat për çdo të ardhur mbi 30 mije leke (zero tatim për të ardhurat deri në 30 mijë lekë), duke i lënë kështu më shumë para në xhep çdo të punësuari në vendin tonë.

Reagimi i plotë

Edi Rama çoi dhjetera mijera biznese drejt falimentimit dhe qindra mijera shqiptare moren rruget e emigracionit.

Por nuk i mjaftuan deshtimet, tani genjen dhe veten, sepse shqiptaret nuk i genjen dot me.
Genjeshtra e rradhes e Edi Rames: me PD do paguani me shume.

Fakti: Çdo i punesuar do te paguaje me pak, pasi me taksen e sheshte 9% per Tatimin mbi te Ardhurat Personale nga pagat per cdo te ardhur mbi 30 mije leke (zero tatim per te ardhurat deri ne 30 mije leke), duke i lene keshtu me shume para ne xhep cdo te punesuari ne vendin tone.

E verteta nuk mund te fshihet. Plani PD nxit punesimin, rrit konsumin, ndihmon biznesin.