Preken me Covid-19 mjeku dhe dy infermiere në Korçë nga 80 vjeçarja e infektuar në QSUT

Konfirmohen 3 raste të reja me Covid-19 në Korçë. Burime të sigurta bëjnë të ditur se, kanë rezultuar pozitivë 3 persona konkretisht, 1 mjek dhe dy infermiere. Pasi iu nënshtruan analizave rezultuan pozitiv.

Priten përgjigje edhe për persona të tjerë. Dyshimet e infektimit janë nga 80 vjeçarja e infektuar në QSUT.

koronaa