Apeli dërgon në SPAK dosjen Tahiri për rihetim

Ish-ministri i Brendshëm i Edi Ramës që mbushi Shqipërinë me drogë, Saimir Tahiri do të hetohet nga SPAK.

Vendimi është dhënë sot nga Gjykata e Apelit, e cila ka vendosur që çështja të rihetohet dhe rigjykohet.

Apeli ka prishur vendimin e dhënë më herët nga Gjykata e Shkallës së parë në Tiranë.

Habilaj tahiri babai gruaja