Republikanët Amerikanë: PD po tregon lidership model për Shqipërinë dhe gjithë Rajonin

Instituti Republikan Amerikan: Lulzim Basha dhe PD kanë hedhur një hap të madh dhe të guximshëm për përzgjedhjen e kandidatëve. 

Z.Thibauld Muzeurges, Drejtori i Programit për Europën pranë Partisë Republikane të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shprehu konsideratën e tij të lartë për procesin zgjedhor që Partia Demokratike po ndërmerr brenda rradhëve të saj, për të zgjedhur nga anëtarësia kandidatët për deputetë dhe kryetarë bashkish. Ky proces është mbështetur dhe asistuar edhe nga Fondacioni Westminister dhe Partia Konservatore në Britaninë e Madhe.

Më poshtë statusi në rrjetet sociale i z. Muzeurges

Dje,@lulzimbasha_al&@pdshqiperi ndërmorën një hap të guximshëm në zgjedhjen e kandidatëve për të partisë në mënyrë transparente nga anëtarësia e saj. Duke paraqitur një sërë rregullash të qarta për procesin e primareve, PD po tregon lidership në përzgjedhjen e kandidatëve si dhe një model për Shqipërinë dhe tërë rajonin.

1 84