Lëkundje tërmeti në Tiranë dhe Durrës, panik tek banorët

Ndjehen lëkundje tërmeti në Tiranë. Lekundjet janë ndjerë reth orës 09:55 minuta me një forcë prej 3.3 ballësh.

Njoftimet bëjnë me dije se, lëkundjet e tërmeti janë ndjerë edhe në Durrës.

Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar panik tek banorët, të cilët kanë dalë nga banesat.

termeti