Kryeministri të na thotë, a do të jetë “fati” i Tunelit të Llogarasë si i atij Kardhiq-Delvinë?!

Nga Tritan SHEHU

Kaluan shtate vite dhe si e kisha parashikuar rruga Kardhiq-Delvine ka ngelur ne vend numuro…, ku u la me 2013-ten, ndersa tuneli vetem ne 3D!

Ne fakt me keq, dhe cfare ishte bere, e demtuar nga mos vazhdimi i punimeve.

Per ate dhe Tunelin e saj u bene shume premtime nga Rama, vajtje e tij pompoze aty, shirita, “fonde” per “tendera” qe shtohen ne leter, por ne terren asgje pervecse disa makina a puntore qe duken cdo 2-3 vite e kaq…perfundimi asgjekundi.

Per ironi si “Tuneli” LLogarase si ai nga Kardhiqi te cojne drejt nje zone, Bregdetit Jonian, vecse nga drejtime te ndryshme, te dy te trumbetuara nga vete Kryeministri, por qe sic duket te dy do te kene edhe “fatin” e njejte, egzistencen vetem ne 3 D e me fondet qe “avullojne”!!!