Efektivi i RENEA-s preket me Covid-19

Një efektiv i forcave RENEA ka rezultuar pozitiv me korónavirus. Burimet bëjnë të ditur se, efektivi ka bërë tamponin tre ditë më parë dhe që ka marrë përgjigjen se ka rezultuar pozitiv.

Mësohet se gjendja e tij është e mirë dhe nuk ka simptoma të rënda apo shqetësim shëndetësor.

Po ashtu ditën e sotme kanë rezultuar pozitiv me koronavirus 3 punonjës të Drejtorisë së Pergjithshme të Doganave.

Gjatë ditës së djeshme numri i të inféktuarve në vend ishte 33 dhe numri total i viktímave ka shkuar në 45 ndërkohë që për sa i përket ditës së sotme nuk kemi një njoftim zyrtar për numrin e rasteve të reja.