Berisha: QSUT në amulli totale! Rojet e gjeneral Hashashit shërbim përtokë!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një punonjësi të QSUT, i cili shkruan se, personeli mjekësor është i alarmuar nga COVIDI për arsye se në ambjentet e brendshme të QSUT hyjnë persona pa asnjë kontrroll dhe masa sigurie.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

QSUT ne amulli totale!

Rojet e gjeneral Hashashit sherbim pertoke! sb

Pershendetje DOKTOR. Une qe po ju shkruaj jam punonjes i QSUT dhe jemi ne situate alarmante nga COVIDI per arsye se ketu ne ambjentet e brendshme te QSUT hyjne persona pa asnje kontrroll dhe masa sigurie. Jemi ankuar disa here por nuk gjejme zgjidhje pasi kompania qe duhet te beje kete kontrroll dhe eshte pergjegjese per sigurine e QSUT eshte Illyrian Guard kompani shteterore e krijuar nga Sander Lleshi dhe nuk pergjigjen per asgje ne lidhje me sigurine pasi kane reduktuar numerin e punonjesve dhe nuk e perballojne dot sherbimin.