Ballina Aktualitet Ishte shkarkuar për korrupsion, Rama e emëron drejtor të AKU në Vlorë

Ishte shkarkuar për korrupsion, Rama e emëron drejtor të AKU në Vlorë

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar një tjetër skandal të emërimeve në administratën shtetërore.

Edvin Brokaj është shkaktuar nga vetë Rama për korrupsion kur ishte në krye të Inspektoriatit të Pyjeve, por vetë Rama tashmë e ka emëruar drejtor të AKU në Vlorë.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

I shkarkuar nga Edvin Hajduti per korrupsion lartesohet ne detyre!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Skandal ne emerimet e drejtuesve te institucioneve ne Vlore.Ne krye te AKU Vlore eshte emeruar Edvin Brokaj.Kujtojme qe Brokaj ka qene ne krye te Inspektoriatit te pyjeve,muedisit dhe ujrave ku eshte shkarkuar nga vet zoti Rama per afera korruptive.

Exit mobile version