Tabaku publikon videon me gënjeshtrat e Ramës: Në 7 vite qeveri asnjë premtim i mbajtur

Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku publikon videon me gënjeshtrat e Ramës: Në 7 vite qeveri asnjë premtim i mbajtur

Premtimet e pambajtura dhe gënjeshtrat e përditshme kanë shoqëruar çdo ditë Edi Ramën në 7 vitet e keqqeverisjes së tij.

RAMAVIRUSI ka zhytur në varfëri dhe papunësi Shqipërinë. Vendi më i varfër në rajon që drejtohet nga Gënjeshtari më i madh në rajon! Asnjë formë propagande nuk mund ta fshehë të vërtetën 👇

https://www.facebook.com/jorida.tabaku/videos/216419269346996/?eid=ARAED_SsCP17BxqrvCItrU4v1V5ENw-lsxi4QabeBNqGcau4tkfbj98YkghUR4Y68ZSXmK4uMUu-H5H5