Basha në Valbonë dhe Theth: Nuk ka vend më të bukur se i yni! Le ta kthejmë në bekim për çdo shqiptar

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka publikuar disa foto të ekspeditës së tij nga Valbona dhe në Theth.

“Sot ekspeditë alpine nga Valbona në Theth: Një mrekulli e papërshkrueshme me fjalë. Nuk ka vend më të bukur se i yni! Le ta kthejmë në bekim për çdo shqiptar”, shkruan Basha.

1 74

2 53

3 43

4 31

5 14

6 6