RAMAVIRUSI po shkatërron sipërmarrësit e vegjël, Basha: Kjo krizë zgjidhet vetëm me një qeveri të përgjegjshme

Nga Lulzim BASHA

Në Tiranë si në gjithë Shqipërinë kriza e biznesit po thellohet përditë e më tepër. Sipërmarrësit e vegjël në zonën e Unazës së Re me të cilët u takova, më thanë se e kanë të pamundur të vazhdojnë aktivitetin e tyre me taksat e larta dhe xhiron e ulët të këtyre muajve.

Ata nuk kanë marrë asnjë ndihmë nga institucionet, përkundrazi, ky shteti i kapur peng nga oligarkët nuk heziton t’ju dërgojë taksidarët që iu rrëmbejnë dhe ato pak fitime në një kohë të tillë krize.

RAMAVIRUSI po shkatërron sipërmarrësit e vegjël me arrogancën dhe babëzinë që po dëshmon dita-ditës.

Me këtë qeveri të dështuar, tregtarët po falimentojnë, qytetarët po varfërohen dhe ekonomia po shkon keq e më keq.

Kjo krizë zgjidhet vetëm me një qeveri të përgjegjshme dhe demokratike. Ekonomia e shtresës së mesme dhe biznesit të vogël do të jetë në qendër të vëmendjes së qeverisjes tonë për të nxitur rritjen ekonomike dhe investimet e shqiptarëve në vendin e tyre.

Me banorë dhe sipërmarrës në zonën e Unazës së Re në Tiranë

Në Tiranë si në gjithë Shqipërinë kriza e biznesit po thellohet përditë e më tepër. Sipërmarrësit e vegjël në zonën e Unazës së Re me të cilët u takova, më thanë se e kanë të pamundur të vazhdojnë aktivitetin e tyre me taksat e larta dhe xhiron e ulët të këtyre muajve. Ata nuk kanë marrë asnjë ndihmë nga institucionet, përkundrazi, ky shteti i kapur peng nga oligarkët nuk heziton t'ju dërgojë taksidarët që iu rrëmbejnë dhe ato pak fitime në një kohë të tillë krize.RAMAVIRUSI po shkatërron sipërmarrësit e vegjël me arrogancën dhe babëzinë që po dëshmon dita-ditës.Me këtë qeveri të dështuar, tregtarët po falimentojnë, qytetarët po varfërohen dhe ekonomia po shkon keq e më keq.Kjo krizë zgjidhet vetëm me një qeveri të përgjegjshme dhe demokratike. Ekonomia e shtresës së mesme dhe biznesit të vogël do të jetë në qendër të vëmendjes së qeverisjes tonë për të nxitur rritjen ekonomike dhe investimet e shqiptarëve në vendin e tyre.

Gepostet von Lulzim Basha am Freitag, 19. Juni 2020

2 51

3 41