Gjeneral Ahmetaj: “15 parakushtet për në BE, mesazh për të reaguar fort”!

😔 Parlameni Europian, ka #ri-konfirmuar 15 parakushtet për çeljen e negociatave me BE.

Sigurisht që, nuk është aspak lajm i gëzuar, por ngjarje e trishtë dhe një mesazh i fortë për Shqiptarët =koha për të #reaguar fort!

Në 7 vjet, ka një #papërgjegjshmëri të frikshme ndaj çështjeve të integrimit euroatlantik & interesave mbarë-kombëtare.

#Udhëheqësi Global, #rrogëtarët-kuvendarë, oligarkët dhe sekserët që kanë “pushtuar” institucionet shtetërore = vjellin frymë anti-perëndimore dhe anti- 🇺🇸 në të “dy shtetet e një Kombi 🇦🇱 të vetëm”, si dhe bëjnë pazare të “pista” për paranojën e përjetësimin e karrigeve të tyre.

Për më keq, përtej betejave të “përgjakshme” në FB, RTV, etj = kur ti dali gjumi nga droga & paranoja për kolltukun, treni gjithmonë i ikën!

Ndërsa #udhëheqësi global bën #llogje me #Gjyzët dhe #Lymet në Palo#Kuvend. Turp!

#Demokracia, #Siguria dhe #Interesat Kombëtare në #udhëkryq.

Sigurisht që, FAJIN nuk e ka BOTA, as vetëm SurrelQeveria= por edhe ata/ne që heshtin/m.

Prandaj #Koha për reagim #sot, nesër është vonë = #demokracia mbetet ilaçi i vetëm!

Me fuqinë e votës së lirë do mundemi të rikthejmë #trenin e #Shqipërisë në shinat e aspiratave dhe vlerave #euratlantike.

#bashkëpërnjë 🇦🇱 #Demokratike! PA””

*Këshilltar për Sigurinë Kombëtare nē PD

PE

e7 d3e2e43a569b1592551010