5 fluturimet që do të bëhen nesër nga Rinasi në vendet europiane

Teksa shumë fluturimet janë anuluar, aeroporti ndërkombëtar i Rinas thotë se gjatë ditës së nesërme, do të kryhet vetëm pesë fluturimet nga vende të ndryshme të Evropës.

Fluturimet e konfirmuara 19.06.2020

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:

Air Albania – Tiranë – Luton dhe kthim (Riatdhesim).

Air Serbia – Beograd – Tiranë dhe kthim.

Austrian – Vjene – Tiranë dhe kthim.

Aegean – Athinë – Tiranë dhe kthim.

Belavia – Minsk – Tiranë – Minsk.

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.

Ju faleminderit për bashkëpunimin!