Video/ “Kush po e përhap virusin”, Grida Duma përball Ramën me faktet!

“Kush po e perhap virusin”, Grida Duma perball Ramen me faktet 

Shikoni dalldinë e fjalëve dhe masakrën e veprave të Ramës!

Shikoni se kush po përhap virusin dhe për çfarë interesash!

Shikoni dalldinë e fjalëve dhe masakrën e veprave të Ramës! Shikoni se kush po përhap virusin dhe për çfarë interesash!

Gepostet von Grida Duma am Mittwoch, 17. Juni 2020