Video/ Ja si Rama tallet me shqiptarët, në 4 muaj u ka dhënë nga 10 euro secilit për krizën

Ish-deputetja e PD, Dhurata Çupi ka denoncuar kryeministrin Rama, i cili po tallet me qytetarët duke i lënë pa asnjë ndihmë ekonomike.

Nëpërmjet një video ish-deputetja shprehet se Ramavirusi në katër muaj u ka shpërndarë shqiptarëve nga 10 euro secilit për të përballuar krizën.

Realiteti i vështirë për të siguruar bukën e gojës dhe propaganda e Edi Ramës ndryshojnë si dita me natën. Për Edi Ramën ka rëndësi që pronarët e jahteve të blejnë naftë me çmim më të lirë se qytetarët.

Ata që kërkojnë të drejtën, që kërkojnë punë të ndershme për t’u ushqyer, gjobiten pa mëshirë dhe injorohen nga qeveria e varfërisë. Në 4 muaj, u ka shpërndarë shqiptarëve nga 10 euro për të përballuar krizën. Ramavirusi është e keqja e këtij vendi.

https://www.facebook.com/dhurata.cupityli/videos/10220162083755982/