Degradimi i Parkut “Rinia”, përmbytet dy herë brenda tre javësh, kushtoi 1 milionë euro

Ditën e sotme reshjet e shiut përmbytën disa rrugë në Tiranë, ndërkohë që probleme ka pasur edhe si herën e shkuar sërish te Parku Rinia në qendër të kryeqytetit.

Ashtu sikundër mund të shihni dhe në pamje, e gjithë hapësira është përmbytur.

Ky investim, i bërë për t’i dhënë parkut një tjetër formë mësohet se ka kushtuar rreth 1 milionë dollarë. Ky park ka qene nje kenaqesi me vete per qytetaret e Tiranes deri diten kur barbaret vendosen ta betonizojne dhe zhdukin siperfaqet e gjelberta.