Ndërron jetë “gjenerali” i ’97-tës

Ka humbur jetën si pasojë e një infarkti kardiak Nehat Kulla, i njohur ndryshe dhe me nofkën ”gjenerali”. Kulla, i njohur ndryshe si gjenerali, në vitin e mbrapshtë 1997 krijoi një “komisariat policie” në zonën e “Kinostudios”. Ai ka ndërruar jetë në moshën 67-vjeçare, në banesën e tij, pasi u liruar nga burgu me bujë rreth një vit më parë.

Kulla ishte dënuar me 20 vjet burg për vrasjen me paramendim të shtetasit Halim Gjuzi, ish-shoferi i ish-zv/ministrit të Arsimit, Halit Shamata. Kulla e ka vuajtur dënimin në burgun e Fushë-Krujës, që nga koha kur u arrestua në vitin 2005.