Humb jetën nga Covid-19 pacientja tek Infektivi

Një paciente ka ndërruar jetë tek spítali Infèktiv në Tiranë, ku ishte shtuar pas infektimit me Covid-19/

Ndërkohë, Ministria e Shëndetësisë shprehet se, “referuar shërbimit Infektiv, pacientja 58 vjeçare që ka ndërruar jetë ka qenë asimptomatike për Covid-19 dhe ka ndërruar jetë si pasojë e sëmundjes tumorale.

58 vjeçarja vuante nga leukoza akute, forme e rëndë progresive si dhe sëmundje të tjera bashkëshoqëruese, diabet mellitus, hipertension”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.