Covid-19/ Pipero pranon skandalin në QSUT: Infektimet në spitale nuk duhet të kishin ndodhur…

I ftuar në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, mjeku Pëllumb Pipero u shpreh se infektimet në spitale janë diçka që nuk duhet të kishin ndodhur dhe ishte e papritur.

Pipero: Në spital nuk duhet të kishte ndodhur, diku ka çaluar. Asnjë nga ne mjekët nuk detyrohet nga ne që të futet në pavijon pa maskë.

Çdo qytetarët pacient konsiderohet pozitiv potencial, prandaj nuk duhet të bëjmë një vizitë më shumë se 5-6 minuta dhe duhet të kemi një maskë.

Unë nuk po i vë faj kujt, por fakti që ka qarkulluar në spital virusi, nuk ishte i pritshëm…