Ballina Kryesore Berisha: Xhahili i Surrelit po ndëshkon qytetarët me bombën biologjike gjigande të...

Berisha: Xhahili i Surrelit po ndëshkon qytetarët me bombën biologjike gjigande të QSUT

Sali BERISHA

Sot rekordi me i zi ne 5 muaj te pandemise se covid19 me Shqiperi.

Njoftohen 82 raste te reja.

Po te kemi parasysh rregullin e dhjetfishit te rasteve te zbuluara dhe manipulimin e paskrupullt kriminal te shifrave nga epidemiologu i Surrelit, te infektuar sot duhet te jene de paku 1600 raste ne mbare vendin.

Miq, bomba biologjike virale QSUT e krijuar nga urdheri i xhahilt te Surrelit per trajtimin ne urgjencen e QSUT te rastseve me temperature, covid19. Personeli si qytetar dixhital protestoi por lakejte zbatuan urdherin kriminal te Xhahilit te Surrelit.

Kjo shnderroi QSUT ne bomben biologjije gjigande me pasoja katastrofale per vendin:

1-Si qendra me mbi 6000 punonjes dhe te semure me kontaktet njerezore me intensive ajo eshte shnderruar ne gjenerator gjigand te perhapjes se covid19 ne Tirane dhe ne te kater anet e vendit. Sot numri i te infektuarve arriti ne 82 dhe me gjeografi nga gjithe vendi.

2-Kercenoi dhe kushtoi shume jete te humbura te te semureve qe mjekoheshin ne sherbimet e specializuara te Qendres per semundje te ndryshme dhe qe u infektuan nga covid 19.

3-Mbylli nje seri sherbimesh si ate te semundjeve te brendshme qe perfshin disa specialitete dhe se fundi sherbimet e specializuara te semundjeve te syrit, veshit dhe la me keto mbyllje keshtu qindra te semure ne ne meshiren e fatit.

Per te gjitha keto asnje pergjegjesi sepse urdher kriminal i perzierjes se urgjencave ishte i kryepidemiologut xhahil te Surrelit por shume jete te tjera do marre ky urdher i zi, fatal. sb

Skandali në QSUT – Mbyllet shërbimi në Spitalin Francez, i gjithë blloku operator rezulton me Covid

Exit mobile version