Ballina Aktualitet Këta këmbëngulin që testi i tyre idiot nuk ishte idiot/ Fuga: Idiotizmi...

Këta këmbëngulin që testi i tyre idiot nuk ishte idiot/ Fuga: Idiotizmi i pyetjes së Turit nuk është veçse një thërmijë para të tjerave!

Nga Artan FUGA

Meqënëse këta këmbëngulin që testi i tyre idiot nuk ishte idiot, çka nuk ka si të jetë ndryshe,

me kërkesën e maturantëve që më shkruajnë,

atëhere do të merrem edhe me pyetje të tjera të testit që sikurse thonë autoritetet paska qenë shumë i vështirë,

sigurisht shumë i vështirë sakohë që kërkohen të jepen përgjigje të sakta për pyetje IDIOTE!

Do të vdesim gazit! Unë kam tre ditë që nuk pushoj, me lotë!

Portokalli!

Idiotizmi i pyetjes së Turit nuk është veçse një thërmijë para të tjerave!

Më kujtojnë toger Shazivarin te Koncert në vitin 36 kur i gjithë qyteti e tallte kurse ai me atë gjytyrymin bënin aheng me çengia!

Më kujtohen Karnavalet e Korçës kur një tufë të lajthiturish mbyllur në saraje ku i gjithë qyteti tallej me ta!

Me kujtohet zoti Zhyrden i Molierit që habitej që pa asnjë sforco, pa ditur asgjë, fliste prozë!!! Unë flas prozë – thoshte! Them fjalë dhe nuk e dija që kjo paska qenë prozë!

Urrah, prozë, prozë!

Exit mobile version