Tension në protestë, banorët me fëmijë në duar përplasen me policinë

Përplasje të forta mes forcave të policisë dhe protestuesve në Labinot-Fushë. Banorët me fëmijë në duar janë konfrontuar me efektivët që kërkojnë t’i shpërndajnë. Janë dëgjuar edhe thirrjet e protestueve që thonë, “turp, turp, turp” dhe “policia e krimit”.

Që prej paradites, banorët e Labinot-Fushës pròtestojnë për zaptimin e pronës publike dhe private, ndotjen e ajrit dhe lumin Shkumbin nga fabrika e peshkut Rozafa që operon në Labinot. Banorët thonë se ndihen të kèrcënuar nga drejtuesit e biznesit dhe kanë kryer denòncime në pòlicinë e Elbasanit.