Punonjësit të policisë i vjedhin armën në Tiranë, ngjarja është mbajtur e fshehtë

Një efektiv policie në Tiranë i është vjedhur arma e shërbimit në banesën e tij, teksa persona të paidentifikuar i kanë bastisur banesën.

Raportohet se ngjarja ka ndodhur 3 ditë më parë, por është mbajtur e fshehtë.

Sapo ka konstatuar që i është vjedhur arma, efektivi ka denoncuar ngjarjen, për të cilën ka nisur hetimet për identifikimin dhe kapjen e autorit.