Ironia e Palokës me “Turin” e maturës dhe listat e hapura pa koalicione

Ironia e nënkryetarit të PD, Edi Paloka me “turin” e maturës dhe listat e hapura pa koalicione

“Prite Zot, kur te dali Turi ndonje dite e te kerkoje lista te hapura, pa koalicione”!

222