Ballina Editorial Besa që na preu në besë…

Besa që na preu në besë…

Nga Mimoza REXHVELAJ

Besa që i preu në besë, jep dorëheqjen!Arsimi në ditët e tij më të zeza, rinisi ankthi dhe frika, rinisi tortura për të siguruar një vend në universitet…

U bënë vite që matura shtetërore dështon me “krenari” dhe drejtuesit e saj nuk mbajnë përgjegjësi për frustrimin e maturantëve.

Një tjetër vit zhgënjimi nën qeverisjen e Rilindjes. Arsimi po shkon drejt kausit… Drejtuesit militant që nuk e njohin dhe nuk i mbulojnë fushat që drejtojnë, por janë të zot të shkatërrojnë të ardhmen dhe ëndrrat e gjithë maturantëve, sot duhet të japin dorëheqjen.

Sot më shumë se kurrë fëmijët tanë kanë nevojë për mbështetje, prindër, mësues msyni sheshet e mos i lini vetem. Koha t’i marrim përpara maskarenjtë që po nëpërkëmbin punën shumë vjeçare të fëmijëve tanë.

Exit mobile version