Çfarë bëri Turi kur mori vesh se ishte me Covid-19? Ironia therëse e aktorit të njohur

Teza e provimit të Gjuhë-Letërisë ishte një skadal i madh, çka bëri që maturantët të shpërthejnë në protesta.

Ndërkohë që lidhur me pyetjet ka patur reagime nga më të ndryshmet ku nuk kamë munguar as ironitë apo dhe batuta.

Lidhur me pyetjet ka ardhur dhe reagimi epik i aktorit të njohur Julian Deda, i cili shkruan: Çfarë bëri Turi kur mori vesh se ishte me Covid-19?

Postimi i aktori Julian Deda

Pyetje: Turi shkoi te spitalet per te vizituar nje shokun e tij, qe kishte operuar apendisitin. Gjate vizites aty, Turi u infektua me Covid19. Çfare beri Turi pasi e mori vesh?

  1. a) Duke u perqendruar, Turi u perpoq te kujtonte kush mutin ja ngjiti?
  2. b) Turi nuk e vuri ujin ne zjarr, sepse gjithsesi e dinte qe do infektonte edhe miqte e tij?
  3. c) Turi u hodh nga dritarja e pare majtas e spitalit duke u bere direkt anetar i partise socialiste per merita te veçanta ne shoqeri?