E kthyen në ushtrinë më qesharake të NATO-s, norma e ushqimit 90 lekë në ditë

Denoncohet gjendja e rende ne Forcat e Armatosura!

Buxheti i ulet vetem 0,85% e GDP
Rrogat tejet te ulta
Norma e ushqimit 0,8€ ne dite
Mungesa e plote e investimeve ne infrastrukturen e tyre
Buxheti i ulet vetem 0,85% e GDP

Lexoni mesazhin e oficerit dixhital. sb
Përshëndetje doktor! Jam një oficer i Forcave të Armatosura të Shqipërisë.Arsyeja pse po ju shkruaj këtë mesazh eshtë për të vën në djeni të gjithë publikun se çfar po ndodhë me ushtrin Shqiptare.

1)Kemi paga mbijetese ku shumica prej nesh 90% jetojm me qera
2)norma e ushqimit në dit për çdo oficer eshte 90 lek të reja ose 900 lek të vjetra 3)bëjm orë shtese të cilat nuk na paguhen
4)ka mungesë personeli

5)të gjithë e din si eshte situata por asnjëri nuk ndihet padi kan frikë se mos i transferojnë larg vendit ku sherbejn
6)shumica prej nesh deshirojn të largohen nga kjo pun pasi 40.000 milekshi nuk na del as për të lar qeranë.
7)kushtet në vendin e punës jan ekstremisht jashtë çdo standarti
8)shumica e godinave jan të amortizuara

9)ka shum gjera që nuk shkojnë por më e bukura nga të gjitha eshte fakti se ministria e mbrojties shperdorojë miliona dollarë dhe ka lene ushtarakët në meshirë të fatit me paga urie.

Buxheti per Ushtrine eshte ulur çdi vit dhe sot nga 2% e GDP qe ka qene 8 vite ne pare ka rene ne 0,85% duke dhunuar standartet e Natos.Perndryshe do kët dhe denoncime të tjera me emra oficerash të implikuar në afera në rast se nuk do ket permirësim brenda 10 ditësh.
Ne kerkojmë paga per të shkolluar femijët tanë dhe jo paga qesharake sa per të mbijetuar.