Enkelejd Alibeaj: Edi Rama fundin e ka te sigurtë! Kërkon të ndryshojë Kushtetutën për të hequr koalicionet

Kufoma politike me emrin Edi Rama e nxorri koken me ne fund😂! Fundin e ka te sigurt: humbje politike dhe ndeshkim ligjor per ate cka i ka bere ketij vendi dhe shqiptareve!

Fillimisht deshi ti vidhte zgjedhjet me njerezit e shtetit qe i ka te punesuar, duke i shitur si “komisionere te depolitizuar”.

I ngeci sharra ne gozhde!

Tashme po perpiqet qe ne zgjedhje te mos lejoje Opoziten te paraqitet e bashkuar!

Kerkon te ndryshoje Kushtetuten per te hequr koalicionet !!!

Nuk thote kot populli: qenit kur i vjen ngordhja, shkon e …. ne dere te xhamise!

al