Reagimi i fortë i Berishës: Ç’po ndodh tek ne me pandeminë e Covid-19?

Miq, ne Shqiperi ajo qe u shpall si piku, kulmi i pandemise ne fund te marsit dhe fillimin e prillit ishte piku, kulmi mashtrimeve dhe manipulimeve me shifrat e rasteve te infekuara, numerin e testimve, zbulimin dhe izolimin e votrave te infektuara dhe vdekjet nga covid19.

Ndryrja ekstreme e pashoqeruar me testimin e gjere, zbulimin e hot spoteve, votrave te nxehta dhe çrrenjosjen e tyre si dhe perdorimin masiv te maskave, ishte nje magamshtrim qe shkaterroi ekonomine dhe favorizoi epidemine e covid19.

Kete e deshmon qarte dhe perfundimisht trefishimi keto kohe i rasteve te infektuara 5-6 muaj pas shfaqjes se covid19 ne Shqiperi.

Autori i kesaj praktike shkaterrimtare per ekonomine por perhapese per pandemine, eshte nje dhe vetem nje: kryepidemiologu xhahil i Surrelit, i cili perdori ne luften kunder covid19 si askush tjeter ne planet tanket, gazin lotsjelles dhe sulmet brutale kunder qytetareve dhe jo testimet, maskat dhe izolimin ne qendra karantine te personave te infektuar dhe zhdukjen keshtu te votrave te nxehta.

Pra miq, kjo qe Shqiperia paguan sot dhe do te paguaj ne muajt ne vazhdim pas krijimit te bombave virale si QSUT eshte rezultat i qendrimit kriminal, xhahil qe u mbajt ndaj testimit, izolimit te votrave te nxehta, perdorimit te maskave dhe dhunes e terrorit psikologjik qe per tre muaj me rradhe u ushtruan me sadizem te papare mbi shqiptaret.

Si perfundim, ju bej thirrje qytetareve te respektojne me shume se kurre distancimin social si dhe jashte banese te perdorin maskat dhe te kundershtojne me mosbindje civile çdo mase, vendim qe dhunon lirite dhe dinjitetin e tyre te Sulltan Salep Surrelit, i cili ka pafytyresine tju kercenoje me nje ndryrje tjeter te gjate sikur te ishit kavjet e tij. sb