Alarm në Divjakë! Fshihen rastet e të infektuarve me Covid-19

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka bërë publik një tjetër denoncim të qytetarit dixhital i cili ngre alarmin për fshehjen e rasteve të personave të infektuar me koronavirus.

Sipas qytetarit në Divjakë janë disa persona të infektuar, mes tyre dhe drejtoresha e Shkollës. Më tej qytetari thekson se ju ëhstë dhënë urdhër të gjithë banorëve se nëse ndodnjëri prej tyre infektohet të mos tregojë që është infektuar në shkollë por të thotë se e ka marrë infkesionin në spital.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Alarm ne Divjake.

Fshihen rastet me covid19!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

Dr Berisha alarm nè Divjakè ! Nè Divjakè Familja L.B ,A .B dhe e gjithe familja me korona virus . Nè fshatin Mizè 3 persona me korona virus , kryekuq 2 persona .Ju lutem Berisha tè verifikohen rastet tè bèhen tamponat .Sot èshtè mar urdhèr mos tè hapin panik mbledhje urgjente spitalit .Ngre shqetèsimin pèrse mos tè tregohen emrat mbahen tè fshehta dhe e gjithè zona Divjakè tè mos tregohen rastet .Jam prind i Divjakès L .B èshtè drejtoresha e shkollès èshtè dhèn urdhèr tè thuhet e ka marè nè spital po sikur ta kete mare fèmija ime qè mèson nè atè shkollè? Po rroj me frikè