Teza e provimit të maturës nëpër grupe whatsappi, Kreu i FRPD: Mënyrë kriminale për të shitur tezat dhe për të fituar votuesit

Teza e provimit të maturës nëpër grupe whatsappi

Kreu i FRPD, Belind Këlliçi: Viti i shtatë që del teza, ministrja Shahini ka dështuar

Këto janë tezat e provimit të Maturës Shtetërore, të cilat janë publikuar dhe dërguar nëpër grupe Whatsapp-i para se provimi të mbahej.

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përfundimisht e ka damkosur emrin e vet duke përdorur skema të tilla për të fituar votues të rinj. Besa Shahini vazhdon të shkojë nga dështimi në dështim!

Është i shtati vit rradhazi që raste të tilla bëhen publike, megjithatë, asnjë masë nuk është marrë për parandalimin e këtij fenomeni.

Nuk është rrjedhje informacioni, është një mënyrë kriminale për të shitur tezat dhe për të fituar votuesit.