Sonte Shkodra është më e varfër!

Arvit BUSHATI

●Mbi 500 te rinj e te reja sot u privuan nga puna sezonale me te cilen ne tetor kane blere librat dhe kane paguar universitetet.

●27 subjekte sot u perballen me fodullekun e ketyre pushtetareve qe me 10 qershor zgjedhin te bejne nderhyrje ne bregdetin e Velipojes.

●Çdo aksion i Edi Rames eshte tendencioz, nderkohe qe 27 subjekte preken nga goditja e tij, i besuari i tij per Velipojen, Pellumb Gjoka eshte jashte kesaj liste.

●Pellumb Gjoka eshte denoncuar disa here rradhazi nga partia Demokratike dhe nga kryetari Basha per pazaret e blerjes se votave ne Velipoje.

●Qellimi i politikave te Edi Rames eshte lehtesisht i dallueshem, nderkohe qe varferojme popullin, pasurojme emisaret e blerjes se votave ne Velipoje.

●Per mbare popullin e Shkodres tashme eshte krejt e qarte se kush eshte Edi Rama dhe si po provon ta nenshtroje Shkodren.