13 vjet nga vizita e Presidentit të SHBA, George W Bush në Shqipëri, Berisha: Vizitë historike me dy ngjarje të mëdha për Kombin

Si sot 13 vjet me pare ishte vizita e presidentit te SHBA George W Bush ne Shqiperi, e para e ketij rangu ne ne te gjitha kohrat.

Miku i madh i kombit shqiptar, Presidenti George W Bush ne kete vizite historike te nje rendesie te jashtezakonshme shpalli vendimin e SHBA per te mbeshtetur:

Pavaresine e Kosoves dhe anetaresimin e Shqiperise ne NATO, dy arritjet me te medha ne tere historine e shqiptareve pas shpalljes se pavaresise se Shqiperise!

Zoti e bekofte Presidentin Bush, familjen dhe kombin e tij te madh! sb

Si sot 13 vjet me pare ishte presidenti i SHBA George W Bush erdhi ne Shqiperi, ne viziten e pare nje presidenti amerikan ne te gjitha kohrat ne vendin tone. Miku i madh i kombit shqiptar, Presidenti George W Bush ne kete visite historike te nje rendesie te jashtezakonshme shpalli vendimin e SHBA per te mbeshtetur:Pavaresine e Kosoves dhe antaresimin e Shqiperise ne NATO :dy arritjet me te medha ne tere historine e shqiptareve pas shpalljes se pavaresise se Shqiperise! Zoti e bekofte Presidentin Bush, familjen dhe kombin e tij te madh! sb

Gepostet von Sali Berisha am Mittwoch, 10. Juni 2020