Ballina Aktualitet Basha: Edi Rama i braktisi shqiptarët, ne do t’i rikthejmë qytetarëve një...

Basha: Edi Rama i braktisi shqiptarët, ne do t’i rikthejmë qytetarëve një ekonomi të fortë dhe të qëndrueshme

Kryetari i PD, Lulzim Basha ishte soy në Njësinë Administrative nr.11 në Tiranë ku zhvilloi takime me bizneset e zonës.

Sipas kreut të opozitës, kryeministri i braktisi shqiptarët gjatë dhe pas pandemisë duke mos dhënë asnjë ndihmë, duke varfëruar më shumë qytetarët dhe duke falimentuar bizneset.

Postimi i kryetarit Basha

Në Njësinë Administrative Nr. 11 në Tiranë u takova me qytetarë dhe sipërmarrës të vegjël të shqetësuar për krizën e thellë ekonomike që ka prekur familjet shqiptare.

Edi Rama i braktisi shqiptarët si gjatë dhe pas pandemisë duke mos ofruar asnjë ndihmë konkrete, duke i varfëruar dhe më shumë qytetarët e duke çuar drejt falimentit biznesin e vogël.

Kriza e thellë ekonomike ka vetëm një zgjidhje: Kthimin e vëmendjes tek shqiptarët dhe një qeverisje normale. Ne do t’i rikthejmë qytetarëve një ekonomi të fortë dhe të qëndrueshme, për të rritur mirëqënien dhe për të ulur papunësinë.

Exit mobile version