Të sëmurët me kancer mbeten pa radioterapi nga mafiozët Joti e Veipi, reagon Berisha

Denoncimi i ish-Kryeministrit Sali Berisha në profilin e tij në Facebook

Breaking News!

Të sëmurët me kancer mbeten pa radioterapi!

Mafiozët Joti dhe Veipi likuidojnë substanca radioaktive që nuk kanë ardhur në Shqipëri! Paratë e tyre vidhen me tendera sekrete!

Të semurët me kancer mbeten pa radioterapi. Katër punonjës që nuk pranojnë presionin që të firmosin krimin, japin dorëheqje ose shkarkohen nga detyra nga mafiozët Joti dhe Veipi, të cilët kanë mbështetjen e Ndrikull Hajnisë, e cila duket se shpërblehet për mbështetjen.”

“Doktor Berisha, kam një lajm urgjent.

Rezart Veipi, Dr i IT dhe Inxhinjerisë Klinike në dhjetor përzuri shefin e sektorit të Inxhinjerisë Klinike, Ardit Caushi.

Arditi nuk firmoste kontratat sekrete me Fedosin për materialet radioaktive. Sektori në fjalë ishte pa shef dhe likuidimet e materialeve radioaktive i firmoste Rezart Veipi sikur kishin ardhur; në të vërtetë kontratat sekrete nuk kanë sjellë asgjë.

Shefja e Radiologjise dhe vartësit nuk pranuan kurrë të firmosin. Në vazhdimësi nga janari, në prill, i firmosi likuidimet Rezart Veipi. Pas denoncimit nga qytetari dixhital, Rezart Veipi dhe Enkelejd Joti ushtruan dhunë verbale tek vartësit për të firmosur. Shefja e Radiologjisë, Drilona Kishta, nuk pranoi dhe ka paraqitur dorëheqjen para disa ditësh. Si përfundim e hoqi dhe atë.

Dhuna verbale vazhdoi dhe me shefen e Teknologjisë së Informacionit për të firmosur tenderë sekretë fiktivë. Enkelejd Joti , Rezart Veipi e hoqën nga puna dhe Belina Hoxhën, që nuk firmoste, shefe e Teknologjisë së Informacionit.

Ndërkohë në të tillë situatë, edhe Majlinda Shehu, drejtoreshë juridike, largohet vet nga ky llum. Ministria është informuar disa herë, por duket se ndan me ta paratë e vjedhura.

Materialet radioaktive nuk kanë ardhur as në muajin maj. Rezart Veipi dhe Enkelejd Joti kanë likuiduar kontratën sekrete me Fedosin. Kanë paguar pa marrë asgjë.

Këto materiale nuk do të vijnë as në qershor, pasi nga vendi i origjinës në EU nuk transportohen lëndë radioaktive me avion pasagjerësh.

Tjetër fakt është që në korrik, vendet e EU do të hapen me vende jashtë EU. Kështu që as këtë muaj nuk do të sjellë njeri, kobalt radioaktiv.

Fakt është që prej datës 14 maj, doktorët i kanë thënë pacientëve që mungojnë reagentët.

Shërbime të radiologjisë, jetësore, si shito grafi (skaneri i kockave) ose radioterapi nuk bëhen më në QSUT.

Me pak fjalë, njerëzit po vdesin ga kanceri, Enkelejd Joti është në dijeni, Rezart Veipi firmos likuidimet dhe reagent radioaktiv nuk ka.

Ps: Kjo vjedhje e mafiozëve Joti-Vebiu-Ndrikull Hajnia është denoncuar nga qytetari dixhital dhe unë kam postuar një status në Fb me dt 4 maj 2020, 6:06. 

Për ata që janë të interesuar, këtu më poshtë keni statusin e asaj date!

Tronditëse: Bëjnë tenderin, ndajne paratë dhe nuk sjellin mallin, por bëjnë likujdimin sikur ka ardhur. Keli dhe ndrikull Hajnia Maska thyejnë çdo rekord!

Përshëndetje Doktor.

Uroj të jeni mirë familjarisht. Po ju percjell një informacion nga mjeku dixhital në lidhje me lëndët radioaktive dhe hyrjet fiktive në magazinë në QSUT.

Mirmbrema Doktor.

Uroj te jeni mire me shendet! Ju shkruaj ne lidhje me dy kontrata te QSUT, perkatesisht Medison shpk dhe Fedos shpk. Sipas mediave kjo e dyta eshte ne prill dhe e perfshire si kontrate sekrete.

E verteta eshte se te dy kontratat jane lidhur ne janar te ketij viti. Te dy kontratat bejne fjale per lende kimike radioaktive.

Disa pajisje perdorin lende radioaktive si reagent dhe keto pajisje jane te mjekesise berthamore, si shitografi (per skeleton), radio terapi (reset) e onkologjise, etj etj.

Skandali eshte se keto dy kompani realisht, ligjerisht dhe fizikisht asgje. Nuk ka asnje hyrje ne magazine.

Pajisjet jane likujduar sistematikisht nga drejtori i IT ne QSUT Rezart Veipi. Personat pergjegjes refuzojne tja firmosin likuidimin dhe raportet e punes per keto dy kompani.

Rezart Veipi u be muaji i 4 qe i ben dhe i firmos likuidimet vete pasi kompanite nuk kane sjelle asgje. Ju lutem anonim!