Ballina Aktualitet Qindra biznese në Fier janë mbyllur, qindra të tjerë janë në proçes...

Qindra biznese në Fier janë mbyllur, qindra të tjerë janë në proçes mbyllje, falimentimi tashmë është i pandalshëm

Nga Luan BAÇI

Qindra biznese ne Fier, jane mbyllur, qindra te tjere jane ne proçes mbyllje, falimentimi i biznesit, tashme eshte i pandalshem.

Me nje shikim te shpejte vetem ne rruget kryesore te qytetit, ku presupozohet, qe jane ambjentet, me te favorizuar, per biznes, shikon vetem tabela “jepet me qera” “shitet” “likuidim total i mallit”
Hordhite e tatimoreve, duke qene se gjate kohes se karantinimit, nuk kane rrembyer pjesen qe mendojne se u takon spas ligjit te rilindjes, jane leshuar mbi bizneset, duke kerkuar haraçin.

Kjo e ka shpejtuar akoma me shume, mbylljen e njepasnjeshme te bizneseve.

Shume prej tyre nuk kane marre te ashtuquajturen “page lufte” pasi edhe kjo jepet, me rekomandime dhe duke selektuar, sipas njohjes dhe perkatesise partiake.

Ramavirusi po shkaterron, çdo biznes, çdo familje, çdo shtepi, çdo shqiptar.

Sot te gjithe jane te rrezikuar, sot qeveria punon vetem per vete dhe pese oligarke te saj.
Ramavirusi eshte e keqja e madhe, per çdo qytetare shqiptare, zgjidhja e vetme eshte nje dhe vetem nje.

Largimi i bandes se hajduteve me emrin rilindje.

Exit mobile version