Ballina Shëndetesi Farsa me coronën, Instituti i Mjekësisë Ligjore në Gjermani: Viktimat, jo nga...

Farsa me coronën, Instituti i Mjekësisë Ligjore në Gjermani: Viktimat, jo nga virusi

BERLIN, GERMANY - MARCH 10 :Symbol photo of the coronavirus crisis. Diagnosis. COVID-19, SARS-CoV-2 on March 10, 2020 in Berlin, Germany. Health authorities around the world are concerned about the novel coronavirus. More and more countries are reporting diseases and new infections. (Photo by Thomas Imo/Photothek via Getty Images)

Instituti i Mjekësisë Ligjore në Universitetin e Hamburgut në Gjermani ka dalë në konkluzionin se në zonën e tyre asnjë prej viktimat të shpallur prej COVID-19 nuk ka vdekur prej koronavirusit.

Sipas Institutit, duke u bazuar dhe tek autopsitë, viktimat do të kishin vdekur dhe në rast se nuk do prekeshin nga COVID-19, pra e kishin ‘’fatin të shkruar’’, apo mund të konsideroheshin një vazo plot.

Këtë e ka konfirmuar kohë më parë dhe Klaus Püschel i cili thoshte se të gjithë viktimat nga COVID-19 ishin ose me kancer, sëmundje kronike, duhanpirës ose vuanin nga diabeti apo sëmundje kardiovaskulare, por kryesisht kishin një imunitet shumë të dobët.

Exit mobile version