Ballina Aktualitet Basha: Mirëpres mbështetjen e Bundestag për miratimin dhe zbatimin e garancive për...

Basha: Mirëpres mbështetjen e Bundestag për miratimin dhe zbatimin e garancive për zgjedhje!

Faleminderit z. Wadephul për mbështetjen për zgjedhje të lira e të ndershme integrimin e Shqipërisë në BE.

Mbetet akoma shumë për t’u bërë; mirëpres mbështetjen tuaj për të ndihmuar në miratimin dhe zbatimin e garancive për zgjedhje të lira dhe të ndershme në Shqipëri dhe në përmbushjen e të 15 kushteve për hapjen e negociatave të anëtarësimit.

Exit mobile version