Yuri Kim: Të gjithë dhanë dhe hoqën dorë nga diçka, e bënë këtë që të përfitojë Shqipëria

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është shprehur tejet e kënaqur në lidhje me arritjen e marrëvëshjes për Reformën Zgjedhore.

‘Jemi shumë të kënaqur që kemi parë sot që Këshilli Politik ka marrë këtë vendim në sajë të atyre orëve të punëve të atyre që kanë qenë të angazhuar në këtë proces.

Të gjitha palët kanë dhënë kontributin e tyre, por edhe kanë hequr dorë apo kanë dhënë diçka.
Dhe e bënë këtë gjë që të jetë Shqipëria që të përfitojë.

Disa do ta kritikojnë këtë marrëveshje si jo të mjaftueshme, por po ta shikojmë me një kuadër më të gjerë, kjo është një reformë që të gjithë do ta mbështesin më pas.

Dhe sa i përket SHBA, ne jemi krenarë për këtë marrëveshje dhe ne do ju mbështesim në rrugën tuaj drejt integrimit të BE’.